Το Διαδικτυακό Φαρμακείο Pharmaplaza.gr αποστέλλει τις παραγγελίες στη διεύθυνση που οι πελάτες δηλώνουν στη φόρμα παραγγελίας (οικία ή χώρος εργασίας). Είναι απαραίτητο να καταχωρείται η σωστή διεύθυνση, e-mail και τηλέφωνο για επικοινωνία με την ομάδα του Pharmaplaza.gr και με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Το Pharmaplaza.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχημένες παραδόσεις, επιστροφές ή κόστος που μπορεί να προκύψει από λάθος διεύθυνση ή άλλα στοιχεία αποστολής.


Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται την εργάσιμη ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας (πιθανότατα και αυθημερόν), δηλαδή την εργάσιμη ημέρα κατά την οποία:


(α) όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι διαθέσιμα για αποστολή, και

(β) η παραγγελία έχει εξοφληθεί (εκτός αν έχει επιλεγεί πληρωμή με αντικαταβολή που εξοφλείται κατά την παράδοση).


Η διαθεσιμότητα κάθε προϊόντος φαίνεται στην ιστοσελίδα με την περιγραφή του. Εξαντλημένα προϊόντα έχουν άγνωστο χρόνο διαθεσιμότητας. Σε περίπτωση λανθασμένης διαθεσιμότητας ενός προϊόντος, το Pharmaplaza.gr δεν φέρει καμία ευθύνη, αλλά υποχρεούται είτε να αντικαταστήσει το εν λόγω προϊόν με άλλο διαθέσιμο, είτε να επιστρέψει την αξία του, αν έχει γίνει πληρωμή.


 Αποστολές Έντος Ελλάδος  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες ΑΝΩ ΤΩΝ 49 ευρώ (€): 

Τρόπος Πληρωμής

Κόστος Μεταφορικών

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά (οποιαδήποτε διεύθυνση στην Ελλάδα)

Κατάθεση σε Τράπεζα

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά (οποιαδήποτε διεύθυνση στην Ελλάδα)

Αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά (οποιαδήποτε διεύθυνση στην Ελλάδα)

Για παραγγελίες ΚΑΤΩ ΤΩΝ 49 ευρώ (€) τα μεταφορικά εντός Ελλάδας είναι:

Τρόπος Πληρωμής

Κόστος Μεταφορικών

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

2€ (σε οποιαδήποτε διεύθυνση στην Ελλάδα)

Κατάθεση σε Τράπεζα

2€ (σε οποιαδήποτε διεύθυνση στην Ελλάδα)

Αντικαταβολή

2€ (οποιαδήποτε διεύθυνση στην Ελλάδα)


- Αντικαταβολή Μετρητοίς (Για παραγγελίες έως 99,99€ η Αντικαταβολή χρεώνεται 1,90€. Για παραγγελίες 100,00€ και πάνω η Αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.): Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

Ο χρόνος παράδοσης του δέματος εξαρτάται από την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) και συνήθως γίνεται είναι 1-3 εργάσιμες μέρες μετά από την αποστολή του. Σε δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 4-5 εργάσιμες ημέρες.

Μόλις σταλεί η παραγγελία, αποστέλλεται μέσω e-mail και ο αριθμός παρακολούθησης της αποστολής, ώστε είναι δυνατή η παρακολούθηση της πορείας αποστολής του δέματος μέσα από τον ιστότοπο του courier που το μεταφέρει, δηλαδή τον ιστότοπο των ΕΛΤΑ Courier. Σε κάθε περίπτωση, άν κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας θα προηγηθεί επικοινωνία μαζί τους.

Σημείωση: Άν η διεύθυνση παράδοσης θεωρείται από την υπηρεσία courier "απομακρυσμένη" ή "δυσπρόσιτη περιοχή" (δηλαδή εκτός αστικών κέντρων, νησί κλπ.), τότε ενδέχεται να ζητηθεί από τον παραλήπτη να παραλάβει το δέμα από ένα κοντινό σημείο παράδοσης της υπηρεσίας courier, ή να έχει επιπλέον χρέωση από την υπηρεσίας courier για την πάράδοση στον τελικό "απομακρυσμένο" προορισμό.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ:

Η ΕΛΤΑ Courier παρέχει τη δυνατότητα επίδοσης της παραγγελίας σας το Σάββατο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

2. Το Pharmaplaza.gr διατηρεί το δικαίωμα άρνησης εκτέλεσης της παραγγελίας εάν η μεταφορική εταιρεία ή το ταχυδρομείο αρνηθεί την αποστολή της στη συγκεκριμενη διεύθυνση.

3. Το Pharmaplaza.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τους όρους αποστολής καθώς και τα κόστη μεταφορικών.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

info@pharmaplaza.gr

Tel: + 30 281 022 3955