Ενεργά φίλτρα

FREZYDERM PS.T PSORIASIS S. SKIN S4 50ml

Κανονική τιμή 17,07 € Τιμή 11,95 € -30%
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Επαναδόμηση δερματικού ιστού, προστασία επιδερμίδας. Συνδυάζεται με όλα τα θεραπευτικά σχήματα.
Χωρίς άρωμα και parabens
Προϊόν CE

FD PS.T PSORIASIS FLAKES BAL/CE Cr S3 75

Κανονική τιμή 22,10 € Τιμή 15,47 € -30%
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Ρύθμιση πολλαπλασιασμού επιδερμικών κυττάρων, μείωση ερυθρότητας, πρόληψη και αναστροφή φλεγμονής. Συνδυάζεται με όλα τα θεραπευτικά σχήματα.
Χωρίς άρωμα και parabens
Προϊόν CE

FREZYDERM PS.T PSORIASIS K/LIC CR S2 200

Κανονική τιμή 18,08 € Τιμή 12,66 € -30%
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Aπομάκρυνση φολίδων και ενυδάτωση δέρματος. Συνδυάζεται με όλα τα θεραπευτικά σχήματα.
Χωρίς parabens
Προϊόν CE

FREZYDERM PS.T PSORIASIS CL/ER ST1 200ml

Κανονική τιμή 14,24 € Τιμή 9,96 € -30%
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Καθαρισμός και απομάκρυνση νεκρών κερατινοκυττάρων και φολίδων. Συνδυάζεται με όλα τα θεραπευτικά σχήματα.
Χωρίς parabens
Προϊόν CE

FREZYDERM NASAL OINTMENT 15ml

Κανονική τιμή 9,37 € Τιμή 6,56 € -30%
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Άνυδρη ρινική αλοιφή για την αντιμετώπιση ερεθισμών και την ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού. Αποτελεί την εναλλακτική επιλογή αντιμικροβιακής δράσης για την πρόληψη ανάπτυξης μολύνσεων, τη μείωση φλεγμονών και την αποκατάσταση της διαταραγμένης δερματικής χλωρίδας. Δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς περιορισμούς σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Συμβατή και με φαρμακευτικές αγωγές για την αντιμετώπιση μολύνσεων. 

Ιδανική και σε οποιαδήποτε περιοχή του δέρματος που απαιτεί φροντίδα για πρόληψη ανάπτυξης μικροβίων (όπως π.χ. αμυχές, γδαρσίματα). Δεν χρησιμοποιείται σε ανοιχτή πληγή. 

Κατάλληλο για Ομοιοπαθητική αγωγή

ANTICORT CREAM 50ml

Κανονική τιμή 16,17 € Τιμή 11,32 € -30%
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Εναλλακτική κρέμα στεροειδούς δράσης, που μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό, ενισχύει το δερματικό φραγμό και παρέχει καταπραϋντική και αντιβακτηριακή δράση σε δέρμα με ατοπική δερματίτιδα, δερματίτιδα εξ επαφής, έκζεμα χεριών, σμηγματορροϊκό έκζεμα, κνησμό, ερυθρότητα, εξανθήματα και παράτριμμα.
Δεν υπάρχει καμία ανεπιθύμητη ενέργεια λόγω παρατεταμένης χρήσης.

PROFLAMINE CREAM 40ml

Κανονική τιμή 19,51 € Τιμή 13,65 € -30%
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Κρέμα για την ανάπλαση της επιδερμίδας μετά από ηλιακά, θερμικά ή χημικά εγκαύματα, τραυματισμό, ερεθισμό καθώς και μετά από αισθητικές επεμβάσεις. Η πλούσια σύνθεσή της ενυδατώνει τόσο επιφανειακά όσο και βαθιά την επιδερμίδα και παράλληλα ενδυναμώνει τη δερματική ελαστικότητα, επουλώνει τις βλάβες στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος και αποκαθιστά την ομοιομορφία της επιδερμίδας σε υφή και χρώμα. Ταυτόχρονα, καταπραΰνει την επιδερμίδα από την αίσθηση καύσου και πόνου, ενώ η αντιφλεγμονώδης και αντιμικροβιακή δράση της, προστατεύει την επιδερμίδα και της χαρίζει ευεξία και αναζωογόνηση.

FREZYKELD CREAM 40ml

Κανονική τιμή 25,44 € Τιμή 17,81 € -30%
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Απαλή κρέμα, αντιμετώπισης ουλών που προκαλούνται από τραυματισμό, εγχείρηση ή ακόμη και από σοβαρή ακμή, αφενός προληπτικά για την αποφυγή σχηματισμού τους και αφετέρου βελτιώνοντας όσες έχουν ήδη δημιουργηθεί. Τα ενεργά συστατικά της ενισχύουν την αναγέννηση δερματικών κυττάρων, αναδομούν τους κατεστραμμένους και γηρασμένους ιστούς της επιδερμίδας, προσφέρουν ισχυρή ενυδάτωση και παρέχουν αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη προστασία. Η επιδερμίδα στην πάσχουσα περιοχή αναδομείται, οι ουλές λειαίνονται και το δέρμα επανακτά την ομοιόμορφη όψη του.

ATOPREL FOAMY SHAMPOO 150ml

Κανονική τιμή 15,91 € Τιμή 11,14 € -30%
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Ειδικό σαμπουάν σε μορφή αφρού για το ξηρό, ευαίσθητο, με ατοπική προδιάθεση δέρμα. Προσφέρει ήπιο καθαρισμό, ενυδάτωση και προστασία από την ανάπτυξη μικροβίων. Δεν τσούζει τα ματιά.

ATOPREL EMOLLIENT CREAM 150ml

Κανονική τιμή 25,21 € Τιμή 17,65 € -30%
Διαθεσιμότητα: 4 Σε απόθεμα

Μαλακτική κρέμα για την περιποίηση της ξηρής, ευαίσθητης, ατοπικής επιδερμίδας. Προσφέρει ενυδάτωση, ενδυνάμωση του δερματικού φραγμού, προστασία και μείωση κνησμού και ερεθισμών.

ATOPREL BATH CREAM 150ml

Κανονική τιμή 16,23 € Τιμή 11,36 € -30%
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Κρεμώδες καθαριστικό για το ξηρό, αντιδραστικό, ερεθισμένο, υπερευαίσθητο δέρμα με ατοπική προδιάθεση, σε φάση ύφεσης. Προσφέρει ήπιο καθαρισμό και ενυδάτωση, με αντιμικροβιακούς παράγοντες.