Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

  • 3,00 € - 22,00 €

tags

    No tags have been specified yet.

Ενεργά φίλτρα

CRILEN AFTER NIP 30ml CE

Κανονική τιμή 8,95 € Τιμή 5,37 € -40%
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Απαλό gel που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από το τσίμπημα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Ο συνδυασμός του από φυτικά και ενεργά εκχυλίσματα προσφέρει αντιφλεγμονώδη προστασία και καταπραΰνει τον ερεθισμό άμεσα. Είναι απόλυτα ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την 1η βρεφική ηλικία (κάτω του έτους), ενώ δεν περιέχει αμμωνία, κάμφορα ή μέντα. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα και κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν παρουσιάζει αντιδράσεις φωτοευαισθησίας.

Cer 8 Junior Παιδικά Εντομοαπωθητικά...

Κανονική τιμή 11,15 € Τιμή 8,36 € -25%
Διαθεσιμότητα: 7 Σε απόθεμα

Το αυτοκόλλητο CER’8 Junior αποτελεί το ιδανικότερο απωθητικό κουνουπιών για τα μικρά παιδιά χωρίς να έρχεται σε επαφή με το ευαίσθητο δέρμα.

Coverderm Body Guard Moisturizing & Insect...

Κανονική τιμή 13,70 € Τιμή 8,22 € -40%
Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα

Αποτελεσματικό μίγμα από 8 φυτικά αιθέρια έλαια που χαρίζει στο δέρμα ενυδάτωση και ανακούφιση, ενώ κρατά τα ενοχλητικά έντομα μακριά για πολλές ώρες.

Ηλικία παιδιού 3 ετών +

Jungle Formula Kids αντικουνουπική λοσιόν 125ml

Κανονική τιμή 12,80 € Τιμή 9,60 € -25%
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

· Μόνο για εξωτερική χρήση. · ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό, εάν αισθανθείτε αδιαθεσία και δείξτε αυτήν την ετικέτα. · Να μη χρησιμοποιείται σε ερεθισμένο δέρμα, σε δέρμα με πληγές ή εγκαύματα, τα μάτια και τα χείλη. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: ξεπλύνετε προσεχτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευτείτε/ Επισκεφτείτε έναν γιατρό. · Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. · Στην απίθανη περίπτωση οποιασδήποτε δερματικής αντίδρασης, διακόψτε τη χρήση. Μην επαναχρησιμοποιείτε τη συσκευασία. · Αντίδοτο: Δεν υπάρχει. Ακολουθήστε συμπτωματική θεραπεία. · Τηλ. Κέντρ. Δηλητηρ.: +302107793777 Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν από τη χρήση.

Autan Protect Εντομοαπωθητικό Αερόλυμα για...

Κανονική τιμή 12,20 € Τιμή 7,93 € -35%
Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα

Απωθεί αποτελεσματικά τα κουνούπια & κουνούπια που φέρουν τον ιό του Δυτικού Νείλου έως & 8 ώρες, το κουνούπι τίγρης έως 6 ώρες, τις αιμομυζητικές μύγες έως 5 ώρες & τα τσιμπούρια έως 4 ώρες. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών.

Medisei Summerline Εντομοαπωθητικό Spray, 100ml

Κανονική τιμή 13,70 € Τιμή 8,91 € -35%
Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα

Παρέχει αποτελεσματική προστασία, τόσο από τα κοινά κουνούπια και σκνίπες, όσο και από άλλα είδη όπως τα τσιμπούρια. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Medisei Summerline After Bite Soft Gel...

Κανονική τιμή 7,20 € Τιμή 4,68 € -35%
Διαθεσιμότητα: 8 Σε απόθεμα

Καταπραΰνει από το Αίσθημα του Κνησμού που οφείλεται σε Τσίμπηματα από Έντομα & Τσούχτρες.