Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

  • 3,00 € - 18,00 €

tags

    No tags have been specified yet.

Ενεργά φίλτρα

Cer'8 Εντομοαπωθητικά Αυτοκόλλητα Τσερώτα Με...

Κανονική τιμή 10,15 € Τιμή 7,61 € -25%
Διαθεσιμότητα: 4 Σε απόθεμα

Η πρωτοποριακή μορφή του προϊόντος το καθιστά μοναδικό στο είδος του. Τα συστατικά του προϊόντος δεν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα ενώ η δράση τους διαρκεί έως και 6 ώρες.

Cer 8 Junior Παιδικά Εντομοαπωθητικά...

Κανονική τιμή 11,15 € Τιμή 8,36 € -25%
Διαθεσιμότητα: 7 Σε απόθεμα

Το αυτοκόλλητο CER’8 Junior αποτελεί το ιδανικότερο απωθητικό κουνουπιών για τα μικρά παιδιά χωρίς να έρχεται σε επαφή με το ευαίσθητο δέρμα.

Coverderm Body Guard Moisturizing & Insect...

Κανονική τιμή 13,70 € Τιμή 8,22 € -40%
Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα

Αποτελεσματικό μίγμα από 8 φυτικά αιθέρια έλαια που χαρίζει στο δέρμα ενυδάτωση και ανακούφιση, ενώ κρατά τα ενοχλητικά έντομα μακριά για πολλές ώρες.

Ηλικία παιδιού 3 ετών +

Jungle Formula Kids αντικουνουπική λοσιόν 125ml

Κανονική τιμή 12,80 € Τιμή 9,60 € -25%
Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

· Μόνο για εξωτερική χρήση. · ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό, εάν αισθανθείτε αδιαθεσία και δείξτε αυτήν την ετικέτα. · Να μη χρησιμοποιείται σε ερεθισμένο δέρμα, σε δέρμα με πληγές ή εγκαύματα, τα μάτια και τα χείλη. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: ξεπλύνετε προσεχτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευτείτε/ Επισκεφτείτε έναν γιατρό. · Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. · Στην απίθανη περίπτωση οποιασδήποτε δερματικής αντίδρασης, διακόψτε τη χρήση. Μην επαναχρησιμοποιείτε τη συσκευασία. · Αντίδοτο: Δεν υπάρχει. Ακολουθήστε συμπτωματική θεραπεία. · Τηλ. Κέντρ. Δηλητηρ.: +302107793777 Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν από τη χρήση.

Autan Protect Εντομοαπωθητικό Αερόλυμα για...

Κανονική τιμή 12,20 € Τιμή 7,93 € -35%
Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα

Απωθεί αποτελεσματικά τα κουνούπια & κουνούπια που φέρουν τον ιό του Δυτικού Νείλου έως & 8 ώρες, το κουνούπι τίγρης έως 6 ώρες, τις αιμομυζητικές μύγες έως 5 ώρες & τα τσιμπούρια έως 4 ώρες. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών.

Medisei Summerline Εντομοαπωθητικό Spray, 100ml

Κανονική τιμή 13,70 € Τιμή 8,91 € -35%
Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα

Παρέχει αποτελεσματική προστασία, τόσο από τα κοινά κουνούπια και σκνίπες, όσο και από άλλα είδη όπως τα τσιμπούρια. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.